duizenden gebouwen, talloze schepen, vele industriële complexen en tienduizenden andere projecten in allerlei marktsectoren.

 

voor meer informatie:

www.croon.nl

< home

Croon draagt bij aan duurzaam nieuw kantoor van ERA Contour

 

Croon Elektrotechniek heeft bijgedragen aan de doelstelling die ERA zich stelde om in het nieuwe kantoor een onderscheidend energieconcept te realiseren. Doel was om ongeveer 30 procent te besparen op de EPC (energieprestatiecoëfficiënt).

 

Dit kan mede bereikt worden door de installatie van een geavanceerd lichtschakelsysteem dat bestaat uit een bussysteem met intelligente actoren. Deze intelligente actoren zorgen ervoor dat er verschillende licht scènes gecreëerd kunnen worden. Ook kan er door middel van zonnecollectoren duurzame energie worden opgewekt.

 

 

 

Croon was tevens verantwoordelijk voor de beveiligingsinstallatie, de aarde– en blikseminstallatie en de brandmeld- en ontruimingsinstallatie. Ook tekende Croon voor de toegangscontroles. Alle disciplines zijn in nauw coördinatie verband met andere TBI partners geïnstalleerd en uitgevoerd.

 

Al meer dan 130 jaar is Croon Elektrotechniek niet meer weg te denken uit de top van de Nederlandse installatiebranche en staat aan de basis van vele technologische ontwikkelingen. Croon Elektrotechniek is verantwoordelijk voor de complete elektrotechnische installaties in