Dit glazen wandsysteem biedt bovendien uiterste flexibiliteit qua inrichting doordat er voor de aansluiting met de vloer en het plafond geen kit wordt gebruikt.

 

GLASSOLUTIONS Saint-Gobain heeft met haar glastoepassingen een belangrijke bijdrage geleverd aan het bijzondere en eigen karakter van het interieur van het ERA-kantoor. Transparant en kleurrijk.

 

voor meer informatie:

www.glassolutions.nl

< home

Saint-Gobain GLASSOLUTIONS Interior

 

Transparant en kleurrijk. Glas vormt een belangrijk en opvallend element in de binnenruimte van het kantoor. Saint-Gobain GLASSOLUTIONS Interior verzorgde de productie, levering en plaatsing van alle glazen wanden, panelen en deuren in het kantoorpand. De bijzondere glazen toepassingen ondersteunen het open karakter van het kantoor en geven letterlijk kleur.

 

De open inrichting van het kantoor stelt hoge eisen aan zaken als privacy, geluid én veiligheid. Glas biedt daarvoor een uitstekende mogelijkheden en oplossingen. Als afscheiding rond de open werkplekken zijn staande transparant gekleurde glaspanelen geplaatst.

 

 

Dit glas is gelaagd met één of meerdere gekleurde folies. Zo ontstaat privacy, terwijl er verbondenheid met de omgeving blijft bestaan.

 

Voor de afgesloten werkplekken is een speciale kitloze volglazen scheidingswand gebruikt met een hoge geluidwerende waarde. Ook de glazen deuren zijn geluidwerend. Hiervoor is glas gebruikt dat gelaagd is met akoestische folie. Deze folie heeft geen invloed op het doorzicht van het glas. Wel biedt het doorloop- en doorval-beveiliging.

 

Het glazen wandsysteem bestaat uit panelen, die via een slank en transparant koppelingssysteem aan elkaar kunnen worden verbonden.