De invulling van alle ruimten geven een compleet beeld van mogelijkheden op het gebied van individueel werken, samenwerken, communiceren, brainstormen en ontspannen. Elke verdieping heeft zijn eigen uitstraling, sfeer en invulling gekregen, wat het een kleurrijk geheel maakt en het welbehagen van alle medewerkers enorm zal stimuleren.

 

Rever is uitermate trots op het eindresultaat en wenst alle gebruikers een geweldige toekomst toe in dit prachtige gebouw dat uitnodigt om samen te werken!

 

voor meer informatie:

www.rever.nl

< home

Rever

 

Het gebouw als strategisch instrument voor het stimuleren van groei van mens, merk en organisatie. Dat is de basis vanwaaruit Rever Interieurprojecten aansprekende interieur-concepten ontwikkelt. Era Contour had zich tot doel gesteld om op een duurzame wijze Het Nieuwe Werken te implementeren in haar nieuwe kantooromgeving. Er werd daarbij gezocht naar een partner die in het gehele inrichtingsproject van de nieuwe huisvesting kon ondersteunen en ontzorgen. De match tussen ERA Contour en Rever was er direct.

 

Voor een functioneel en creatief goed advies kan Rever stoelen op tien jaar ervaring in projecten

 

 

waarbij voornamelijk functiegerelateerde werkomgevingen zijn gerealiseerd. En op de praktijkervaring met Het Nieuwe Werken in haar eigen duurzame belevingscentrum in Utrecht. Rever kent de successen en de valkuilen die in dergelijke trajecten op de loer liggen.

 

Om het inspirerende inrichtingsontwerp van het gebouw te realiseren, heeft Rever voor Era Contour de totale levering, montage en co√∂rdinatie uitgevoerd. Van het interieur-bouwwerk, de loungeplekken, het losse meubilair tot en met de belbollen. Ook heeft Rever diverse projectruimtes ontworpen en gerealiseerd, zoals de brainstormruimte en de bibliotheek.