Ze vormen de context voor moderne ondernemingen zoals TBI, die een wezenlijke bijdrage willen leveren aan de kwaliteit van leven.

 

voor meer informatie:

www.tbi.nl

< home

TBI

 

TBI is een netwerk van ondernemingen, die actief zijn in de sectoren vastgoed, bouw en techniek. De ondernemingen opereren zowel zelfstandig als via samenwerkingsverbanden, voornamelijk in de Nederlandse markt. TBI onderscheidt zich met hoogwaardige bouwkundige en technologisch geavanceerde toepassingen en weet die te realiseren door krachtige onderlinge samenwerking en een sterke oriëntatie op de vraag van de opdrachtgever als klant. Daarmee leveren TBI en haar medewerkers een actieve bijdrage aan het oplossen van actuele maatschappelijke vraagstukken en aan de verdere duurzame ontwikkeling van onze samenleving.

 

 

 

In een moderne samenleving zijn wonen, werken, zorg en mobiliteit de essentiële thema’s. De manier waarop wij wonen, werken, verzorgd worden en ons verplaatsen is de laatste jaren sterk aan het veranderen, aangedreven door onderliggende trends als de noodzaak tot efficiënter gebruik van onze natuurlijke hulpbronnen, het gebruik van duurzame materialen en processen en de opkomst van alternatieve energie. Deze veranderingen hangen sterk met elkaar samen en resulteren in een complexere economie. In plaats van kwantitatieve groei ontwikkelt de wereld zich naar een nieuwe balans waarin maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid sleutelbegrippen zijn.