ook samen met co-makers zoals architecten, installateurs of constructeurs. Ook zijn er meer rustige gebieden waar je individueel of met maximaal twee personen kunt werken.

 

Uitwisseling en contact
Het nieuwe kantoor dwingt mensen om met elkaar aan de slag te gaan waardoor zowel kennis gedeeld wordt en inzicht in elkaars werkzaamheden ontstaat als in wat de klant wil. Het nieuwe kantoor is voor ERA Contour co-creatie in de praktijk. Henk Homberg: “Het gaat om samenwerken, het gaat om de mentaliteit van communicatie met elkaar, met onze klanten en partners. Het nieuwe kantoor vloeit voort uit dat concept en stelt ons in staat dit nog beter vorm te geven.”

 

De doelstellingen van het nieuwe kantoor zijn:
• Gezamenlijke focus op de klant en het eindproduct
• Samenwerking en kennisdeling op zowel project- als afdelingsniveau
• Denk- en maakproces dichter bij elkaar brengen
• Open houding en manier van werken

 

Op 8 augustus 2011 heeft ERA Contour het pand in gebruik genomen. Kom gerust eens een kijkje nemen en laat je inspireren.

< terug

Een huis voor co-creatie

Alles in het nieuwe kantoorpand van ERA Contour staat in het teken van samenwerking en co-creatie. De architectuur, de techniek, de verlichting, het transparante glas, de toegepaste materialen, het exterieur, de inrichting én de flexibele werkplekken.

 

Directievoorzitter Henk Homberg: ”Ons kantoor is geheel ontworpen en ingericht op het samenwerken rond projecten, voor en mét onze klanten en partners. Wij noemen dat co-creatie. De flexibele werkplekken en zeer open

werkomgeving dragen bij aan ontmoeting,

interactie en kennisdeling.” Geen enkele medewerker heeft een vaste werkplek in het nieuwe pand. Ze kiezen een plek op basis van wat ze gaan doen, of ze alleen of samen werken en wat ze daarbij nodig hebben.

 

Open huis
Het nieuwe kantoor kent geen aparte afdelingen meer en geen eigen kamers maar is ingedeeld in gebieden. Zo zijn er dynamische gebieden waar (project)teams kunnen overleggen en samenwerken. Medewerkers onderling, maar